Arkea ja juhlaa, Kulttuuria, Matkailu

Vinkki musiikkivirkistäytymiseen: keikalle laivalle!

Tiesitkö, että Eckerö Linen M/S Finlandia on yksi Suomen suosituimmista keikkapaikoista*? Eikä ihme, artistit ovat maan huippuluokkaa ja tarjonta monipuolista. Nautintojen yhdistäminenkin on laivalla helppoa: saman katon alla tarjotaan musiikkielämyksiä, kulinaristisia nautintoja, ostosten hurmaa ja irtiottoa arjesta maiseman vaihdolla.

”Monet pääkaupunkiseudun asiakkaamme ovat oivaltaneet paketin kätevyyden: hyppäävät ratikkaan ja lähtevät töiden jälkeen laivalle illan miniristeilylle palatakseen vielä ihmisten aikaan klo 21 kotisatamaan. Vielä nykyäänkin tämä yllättää osan suomalaisista. Keikalle voi lähteä suoraan töistä ja kotiin ehtii ajoissa”, muistuttaa Eckerö Linen Producer Pipsa Kyöstiö.

Kuva: Eckerö Linen mediapankki

Laivan ohjelmatarjonnan suunnittelee pääsääntöisesti maatoimiston tuotantotiimi, Customer Experience Manager Kaisa Mikola ja Pipsa yhdessä laivan risteilyisäntien kanssa. ”Kuuntelemme tietenkin asiakkaitamme tälläkin sektorilla ja tutkimme kalentereita, milloin on lomat tai jokin tietty teema laivalla. Tällä perusteella tehdään esiintyjäehdotukset ja sen jälkeen konkreettiset artistivaraukset tekee ohjelmapalveluyritys A-Duuri. Myös laivojen kasvava asiakasryhmä, kansainväliset asiakkaat, otetaan huomioon. Heidän maku voi olla hyvinkin erilainen”, huomauttaa Pipsa.

”Iskelmäkansan suosikkiartistit viihdyttävät tiistai- ja keskiviikkoiltaisin, Pub Telakan akustiset illat säilyttävät paikkansa torstain viihdetarjonnassa ja perjantaisin viikonloppu laitetaan käyntiin kotimaisten ykkösnimien livekeikoilla. Päivittäistä ohjelmatarjontaa täydentävät tutut house bandit, trubaduurit sekä lauantain bilebändit ja sunnuntain duot. Loppuvuoden aikana laivalla vierailee myös muutama uusi bilebändi”, valottaa laivan Producer.

Suomalaisten tähtien huippuja on siis luvassa koko syksyn ajalle niin iskelmä kuin Suomi-pop -rintamalla. Alkaako sinun jalka polkemaan tahtia Irinan, Veeti Kallio Duon vai Krista Siegfridsin siivittämänä? Vai tarvitsetko musiikilliseen ilotteluun ja elämykseen Anna Hanskin tai ehkäpä Elonkorjuun? Etsi mielitiettysi Eckerö Linen tapahtumakalenterista ja astu laivaan!

Ennakkotietona ilosanoma jazzin ystäville: Eckerö Linen Jazz-viikonloput saavat uuden sävyn joulukuussa ja jatkuvat uudistetulla konseptilla helmikuusta kesään kerran kuukaudessa! Ja jos mietit miten juhlistaisi itsenäisyyspäivää oikein kunnolla, helppo ja varma ratkaisu onnistuneeseen juhlahumuun on 5.12. esitettävä Jean S:n joulurevyy ja konserttiyhdistelmä. Samaan aikaan laivalla esiintyy myös Anne Mattila puoliakustisesti, joten musiikkitarjontaa riittää varmasti koko matkan ajaksi.

Kuva: Eckerö Linen mediapankki

*Teosto, Suomen Top 10 esityspaikkalista

 

Artikkeli on julkaistu myös paikallislehti Kuohussa, 3/2018. Jutun löydät sivulta 11.
Tutustu lehteen ja lue se kannesta kanteen Lehtiluukusta: Kuohu-o3-2018.

KUOHU on Arabianrannan, Toukolan ja Vanhakaupungin neljä kertaa vuodessa ilmestyvä sitoutumaton kaupunginosa- ja kulttuurilehti, jota tehdään kunnianhimoisesti, vapaaehtoisvoimin ja suurella riemulla. Kuohu jaetaan kotitalouksiin itäiseen kantakaupunkiin Sörnäisistä Vallilan, Arabianrannan, Toukolan, Kumpulan ja Koskelan kautta Viikkiin ja Latokartanoon.

 

Innostus artikkelin kirjoittamiseen syntyi Eckerö Linen syyskuiselta pressimatkalta. Kiitos inspiroivasta, antoisasta ja erittäin informatiivisestä reissusta, Eckerö (ja Rauha <3)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *