Arkea ja juhlaa

Testaa sopiiko AINO-mekko sinulle!

*Mekot saatu* Nyt on helppo hehkuttaa. Vaatekaapissani on noussut kaksi asua luottomekoikseni: molemmat AINO DESIGN’ia. Hiukan erilaisia, mutta molemmat huokuvat jo vaatetangolla sellaista positiivista energiaa, että suu menee hymyyn jo vaatetta valitessa. AINO-mekon valloittavat kuosit, voimauttavat värit sekä yllä ihanilta tuntuvat materiaalit, tuovat iloa pukeutumiseen – ja se ilo jatkaa matkaa, sinne minne minä ja mekko suunnataan.

Nyt tämän ylistyksen jälkeen, on sinun vuorosi: testaa voisiko Aino-mekko sopia sinullekin? Eli kyllä vai ei…

1. Sinulle laadukkaat vaatteet ja materiaalit ovat kaiken A ja O

Se, että saumat ovat suorassa, eikä mistään repsota, on tärkeää. Nautit siitä, että mekko laskeutuu kauniisti ja on valmistettu huolellisesti, laadusta tinkimättä, ajan kanssa, hosumatta. Tunnet pelkästään jo kangasta koskettaessa, että kangas on tarkkaan valittu. Yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä, niin taskut, helmat, hihansuut ja kaula-aukko todistavat, ettei henkariin ole päässyt pikaisesti sarjatuotannolla tehtyä vaatetta.

2. Olet rohkea värien käyttäjä

AINO-valikoimasta löytyy upeita yksivärisiä klassikoitakin, kuten esimerkiksi musta puoleensavetävä frillamekko, jossa on 3/4 mittaiset pussihihat, mutta valloilleen AINO pääsee kuosien ja iloa pursuvien väriensä kautta. Et halua syksylläkään unohtua synkkiin väreihin, vaan toivot vähintäänkin raikkaan ruskan vertaista väriloistoa. Olet huomannut, että värit vaikuttavat mielialaasi ja annat mielelläsi värien leikittelyn tuoda riemua päivään.

3. eikä näyttävät kuositkaan pelota – päinvastoin

Kuten jo edellisessä kappaleessa mainitsinkin, yksiväristäkin löytyy, mutta kurkkaapa AINO-mekkojen kuoseja: salmiakkikuvioita, lehtiprinttiä, palloja ja abstraktikuvioituja mekkoja. Leikkisää – kaikkea muuta kuin totista tai tavallista.

4. Haluat, että vaatteet päälläsi ovat mukavia

”Puristaa, kiristää, painaa pahasti, mutta pääasia, että näyttää hyvältä”, tällaista lausetta ei kuule AINO-mekon käyttäjältä. Mekko niin näyttää hyvältä, kuin on mukava päälläkin.

AINO-vaatteet suunnitellaan Suomessa ja ne on mitoitettu aikuiselle naiselle. Ainolaisille on erityisen tärkeää, että vaate on käyttötarkoitukseen sopiva ja se istuu kauniisti käyttäjänsä päällä.

5. Haluat tuoda iloa ympärillesi myös pukeutumisella

Jos olet ujo, etkä halua tulla huomatuksi, saattanee olla, ettei AINO-vaatteet ole sinulle – ainakaan ne värilliset ja kuviolliset. Nämä mekot huomataan!!! Jos kuitenkin sinulla small talk sujuu ja koet uusien ihmisten kohtaamiset energisoivina, pukeudu AINOon. Yllätyt varmasti, kuinka moni ohi kulkiessaan kehaisee ja huomioi mekkosi.

6. Voit panostaa pukeutumiseen

Tiedät, että laatu maksaa ja olet sitä mieltä, että siitä myös kannattaa maksaa. Tavoittamattomissa ei AINO-mekot kenellekään ole, sillä mekko on kuin sijoitus. AINO-mekko kestää aikaa, niin klassisen leikkauksen, kun materiaalinkin takia. Yhdestä mekosta on moneksi: sitä on ihana käyttää kotioloissa ja töissä, mutta ehdottomasti myös – ja ehkäpä etenkin – juhlissa: syntymäpäivistä, sukujuhliin, lakkiaisista häihin. AINO on loistovalinta, niin päivänsankarille kuin juhlavieraalle. Ja vielä kun huolehdit mekosta hoito-ohjeiden mukaisesti, sinulla on laadukasta päälle pantavaa vuosiksi.

Hinnat pitävät huolen myös siitä, että shoppailusi on vastuullista. Et osta mitään turhaan tai hetken huumassa, pohdit ja punnitset, mikä mekko sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja pidät ostoksestasi tulevaisuudessakin hyvää huolta.

Aino-mekko: Annina Tivoli on ollut monessa mukana – myös työpaikalla!

7. Haluat vastuullisia vaatteita, eli kestävää ja pitkäikäistä

Ekologisuuden kannalta vaatteen tärkein ominaisuus on sen käyttöikä. Me AINOssa tuotamme ja valmistamme vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Tästä syystä vastuullisuus tarkoittaa meille ennen kaikkea ajatonta suunnittelua, korkealaatuisia materiaaleja sekä tarkkaa viimeistelyä.    

8. Arvostat helppohoitoisuutta

Itselläni on kaksi Aino-mekkoa, joista toinen on trikoota (96 % viskoosia ja 4 % elastaania) ja toinen puuvillaa (75 % puuvilla 21 % polyamidi 4 % elastaani) – molemmat aivan mahtavia matkakumppaneita. Trikoota en pesun jälkeen silitä ollenkaan, se on valmis wash-and-go-tyyliin. Puuvillainenkin pesun jälkeen oikenee kauniisti ja on heti käyttövalmis, mutta sille näytän hiukan silitysrautaa, sillä mielestäni pieni painallus kankaan pinnalla, tuo mekkoon kauniin kiillon ja värit vielä paremmin esiin.

Aino-mekko: Aquarium lähti mukaani risteilyllekin

9. Siinä on taskut / It has pockets !!!

Lähes kaikissa Aino-mekoissa on taskut! Ne on huolellisesti tehty, riittävän isot, syvät ja tilavat, mutta huomaamattomat. Siispä jos sinulla on Aino-mekko, tunikka tai takki, etkä ole taskuja huomannut, kannattaa kädellä laskeutua kainalosta saumaa pitkin alaspäin ja – bingo – ottaa taskut käyttöön, sillä niistä on iloa joka mutkassa. Se on mainio paikka nenäliinalle tai puheen parrelle juhlassa, mutta myös valokuviin saa vauhtia, kun painaa toisen käden taskun suojaan ja heiluttaa helmoja taskun kautta.

10. Koet kotimaisen suunnittelun laadun takeena

*Design from Finland*: AINO-mallisto suunnitellaan Suomessa AINO-studiossa Helsingissä ja AINO-vaatteet tehdään yhteistyössä EU:n alueella. Ne valmistetaan EU-alueella Virossa osaavien ompelijoiden käsissä. Kankaiden laadun ja eettisyyden varmistamiseksi, AINO toimii vain eurooppalaisten tehtaiden kanssa vaatien yhteistyökumppaneiltaan vastuullista toimintaa ja läpinäkyvää tuotantoketjua.

Kuinka moneen väittämään vastasit KYLLÄ? Voisiko AINO-mekko olla sinunkin vaatekaappisi luottoasu?

Minulla napsahti täydet 10 – ja olenkin omiin AINO-mekkoihini valtavan tyytyväinen. Ne ovat olleet monessa mukana ja aina pukeutuessani AINOon, se tuottaa suurta iloa ja uusia kohtaamisia. Joka kerta joku kehaisee kauniisti mekkoa, se on vain niin näyttävä ja iloa ympärilleen väreillä ja kuosilla tuova. Minä ja mekko sovitaan hyvin yhteen, sillä AINO-mekko päällä ei vain voi olla seinäruusuna tai surkuttelijana. Aino-mekko energisoi kantajaansa ja ympärille iloa ja positiivista mieltä.

Aino Shop ‘iin pääset tästä ja suoraan AINO-mekko-valikoimaan täältä!

Mikä AINO-mekoista ensimmäisenä ihastutti sinua? Onko mekot sinulle tuttuja jo ennestään?

Verkkokaupan lisäksi Aino Shop’ia laajempi valikoima mekkoja odottaa sinua Fredrikinkatu 33:ssa. Sieltä saat ihanien mekkojen lisäksi korkealuokkaista ja lämminhenkistä asiakaspalvelua ja apua mekkovalintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *