Arkea ja juhlaa

Siitä puhe mistä puute…

… eli aurinkoisesta SÄÄSTÄ!

On se kumma, ettei ilmaston lämpenemisen vaikutukset osu juhlapyhiin. Vappu vietetään lumitöissä ja juhannus värjötellään villapaidassa. Vain jouluna on merkkejä muutoksesta, kun lumen tuloa odottellaan toiveikkaana aatoksi: joulupuhteissa päivitellään mustaa maata ja toivotaan hartaasti valkoista joulua.

Kristallin kirkkaasti -blogi, www.testikuskit.fi

Harmillista, mutta on tässä PALJON hyvääkin.

Yllätykset yhdistävät. Kun harmituksen tai päivittelyn aihe on yhteinen, some soi ja yhteydenpito yltyy. Ihana kuulla etäisimmistäkin kavereista ja iloita ystävän arjesta. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Yllätykset ruokkivat mielikuvitusta. Kun asiat eivät mene aivan suunnitelmien ja odotusten muaan, iloja etsitään epäperinteisestä.

Vappu-hiihto. Kristallin kirkkaasti -blogi, www.testikuskit.fi

”Havuja perkele”, lienee ex-kollegani huutanut suksiessaan vappu-hiihdoissaan naapureitten olohuoneen ikkunan alta. Laskeutunut lumi kilvoitti kilpailemaan kevään kynnyksellä hiihtolajissa. Naurua riitti ja ilo jaettiin Fb-kavereidenkin kanssa.

 

Yllätykset painavat muistot mieliin topakammin. 

Elämän (ja sään) yllätyksellisyys on rikkaus, koskaan ei tiedä mitä ihanaa on luvassa nurkan takana.

 

Yllätykset murtavat rutiinit ja arjen ja antavat muistoihin mukavan lisävivahteen. Tämä vappu muistetaan paremmin kuin muut, kiitos sään. Helposti eivät unohdu varastosta esiin kaivetut lumen peittämät puutarhakalusteet.

 

Ihana sää! Kiitos monimuotoisuudelle ja yllätyksille.
Ihmettely pitää virkeänä eli summa summarum, tempoileva sää on meille siis hyväksi.

 

Vappusää 2017: Uima-ankka Hilton kellui raesateessa, aamupakkanen kuurasi auton tuulilasin upeilla lumihiutaleilla, joten vappua vietettiin takkatulenloimutessa skumpalla skoolaten.

 

Kristallin kirkkaasti -bloggarin vappusäämuistot 2017: Uima-ankka Hilton kellui raesateessa, aamupakkanen kuurasi auton tuulilasin upeilla lumihiutaleilla ja moottoripyörä sai lumipeitteen, joten vappua vietettiin pääsääntöisesti sisätiloissa takkatulen loimutessa skumpalla skoolaten.

 IKIMUISTOISTA VAPPUA!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *