Käyntikohteet, Tapahtumat

MyMan merellinen Allas Sea Pool -iltapäivä

Myynnin ja Markkinoinnin Asiantuntijat (Myma) -yhdistyksen tapahtumakalenteriin merkitty elokuinen Vallisaaren retki muuttui epävakaiseksi ennustetun sään takia tutustumiskäynniksi Allas Sea Pool -merikylpylään. Päivän alkuperäisen sääennusteen ja kylmän kesän perusteella oli melkoinen ihme, että Altaalle 22.8. kokoontuvat mymalaiset pääsivät kaivamaan kassien uumenista aurinkolasejaan ja kuoriutumaan päällystakeistaan lämpöaallon helliessä. Vielä on kesää jäljellä, pääsimme yhdessä toteamaan.

Kauppatorin kainalossa, Katajanokan puolella Allas Sea Pool -merikylpylän tapahtumakoordinaattori Sarita Kinnunen toivotti mymalaiset tervetulleeksi ja kertoi Altaan perustamisen tapahtumaketjun. Merikylpylän tarina alkoi Korjaamo Groupin ideasta vuonna 2006 ja kuusipuusta valmistettua hyvinvointikeskusta pääsi ihailemaan ensimmäisen kerran syyskuussa 2016. Ideasta valmiiseen merikylpylään meni 10 vuotta.

Yllätys oli, kuinka monenmoiseen tilaisuuteen Allas taipuu – ja se, että Allas Sea Pool on todellakin ympärivuotinen kohtaamispaikka. Yritys- tai yksityistilaisuuksille löytyy niin sisätiloja kuin terassikulmausta ja arvatenkin saunaillat ja kylpemiset ulkoilma-altaissa ovat Allas Sea Poolin ominta antia. Merinäköala ja Helsingin kauppatorin silhuetti antavat tilaisuudelle kuin tilaisuudelle upeat raamit. Myös paikan keskeinen sijainti on herkullisen helppo ja houkutteleva tapahtumajärjestäjille.

Merellinen tunnelma lumosi myös mymalaiset. Kiireet karisivat viimeistään terassituoliin istahtaessa, meri-ilma virkisti paikalle tulleet ja aurinko antoi energiaa loppuviikkoon. Virkistävää oli myös – kuten aina – iloinen seura! Myöhäinen iltapäivän terassihetki taittui rennossa ilmapiirissä kuulumisten vaihdossa ja toistemme seurasta nauttien. Miten levollista olikaan oikaista jäseniään kuppituolissa aurinkoisella terassilla, siemailla siideriä ja maistaa kahvilan suolaisia herkkuja.

Allas Sea Pool -merikylpylä on mainio lisä Helsingin elämystarjontaan. Sea Poolilla voi virkistäytyä uimalla, saunomalla, chillaamalla terassilla (niitäkin on joka suuntaan ja eri kerroksissa), syömällä ja kahvittelemalla. Altaalla on myös paljon hyvinvointipainotteisia avoimia tilaisuuksia, kuten esimerkiksi Suloinen Sunnuntai ja Viiniä & Venyttelyä -tapahtumat. Kutsuvaa, eikö?

P.S. Mikäli tilaisuuden järjestäminen Altaalla kiinnostaa, voi yhteyttä ottaa niin Saritaan kuin Key Account Manager Joni Hinkkaseen, joni.hinkkanen(at)allasseapool.fi. Yleisistä tapahtumista tietoa löytyy helposti Altaan kotisivuilta, tapahtumat-välilehdeltä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *