Arkea ja juhlaa

Naiseuteni ulkokuorta ehostaa Lumene

Mainos @lumenefinland #prtuote #lovemylumene

Meikkipussini pursuaa Lumenen tuotteita. Kulmakynät, ripsivärit, silmänrajausväri, huulipuna ja -kiille sekä puuteri, kaikki Lumenea. Samoin meikinpoistoaineet suihkun saippuatelineellä ja silmänympärysvoide lavuaarin alla olevassa kaapissa, kyllä, Lumenea. Sitä ostaessa ei vain mikään voi mennä väärin! Se on luottotuote.

Lisäksi Lumene-tuotteiden hinta-laatusuhde on silkkaa rautaa. Eikä design’kaan kalpene. Tuubi, kynät ja hylsyt ovat niin kauniita, että niitä voi huoletta jättää käsienpesualtaan reunalle. Ketäpä voisi häiritä lumoavat purkit ja purnukat?! Ei ketään.

Kauniisti pakatut Lumene-tuotteet henkivät raikkautta ja ne hehkuvat kotimaisuutta parhaimmillaan. Sellaista, jota mielellään esittelisi ulkomaalaisillekin. Lumene hehkuu pohjoismaisuutta, puhtautta ja luonnonläheisyyttä, juuri sitä, mistä me suomalaiset saamme olla ylpeitä. Tuotteet ovat viimeisteltyjä ja kauniita. Myös onnistuneesti brändättyjä. I LOVE MY LUMENE.

Lumene on kuin omanlaisensa OODI NAISEUDELLE.

Kauneus ja sen ylläpito, kauneusrituaalit, levitys huulikiiltoa ja ripsivärin sipaisu ennen kauppareissua, ovat minun kauneuteni, ulkonäköni sekä naiseudenkin ulkoinen ylistys.

Mitä naiseus on sinulle? Minulle se ilmentyy melko perinteisesti. Naiseuteni on vahvasti kiinni äitiydessä ja puolisona olemisena. Sekä kauneudessa, sen kaikissa ulottuvuuksissa. Ei siis pelkästään ulkoisesti. Sisäinen kauneus loistaa kauas ja se on sitä parasta kauneutta.
 
Kauneus on hempeyttä, kepeyttä, helmeileviä värejä. Se on pitkä tukka, heiluvia hameenhelmoja ja röyhelöitä, huulipunaa ja korvakoruja. Se on empatiaa ja välittämistä. Toisesta huolehtimista.

Minä tunnen syvimmin naiseutta äitinä ja vaimona. Tätä naiseus on minulle. Tietäen ja ymmärtäen, että se on monelle jotain muuta. Mutta mitä? Sitä kysyin Instagramissa ystäviltäni naistenpäivänä.
 
Elina sanoi, että naiseus on sitä, mitä kukin nainen on ja tällä lauseella tiivisti erinomaisesti naiseuden. Hänen kaimansa totesi, että hänelle naiseudessa on tärkeää, että saa olla oma itsensä – ja totesi, että nuorempana se oli jotain ihan muuta. Ms-tautia sairastavalle nelikymppiselle vaimolle naiseus on paljon asioita ja ne riippuvat elämäntilanteesta. Tällä hetkellä hänen naiseus koostuu eniten äitiydestä. Jennille naiseus on, samoin kuin minulle, etupäässä äitiyttä ja vaimoutta, mutta hän muistutti kiitollisena, ettei hänen elämässään mikään ole onneksi sukupuolesta kiinni. Maija kertoi, ettei hänen naiseus riipu siviilisäädystä, eikä ulkonäköjutuista, se on hänelle ennemminkin jokin tunne. Iina kertoi, että naiseus on ihan kaikkea. Voi olla heikko tai vahva, läävä tai hehkuva, ihan mitä vaan. Yksi kertoi, että rohkeutta olla oma itsensä, ilmentää eniten hänen naiseutta. Mervi kiitteli myös, että saa olla oma itsensä. Saa äänensä kuuluviin ja voi tehdä mitä tahansa. Jenni kieltäytyi vastaamasta nauruhymiöllä: ”en osaa vastata, varmaankin siksi, että olen melko miehinen.” Meitä on siis moneen junaan.

Miten vaikeaa onkaan koota naiseus yhteen lauseeseen ja ehkä juuri se onkin parasta. Se on, ja se saa olla monimuotoista ja ilmetä itse kullekin sillä tavalla kun hyvältä tuntuu. Kunhan hyvältä tuntuu! Naiseus lienee elämänmittainen matka pienestä tytöstä aikuiseksi naiseksi ja aikuisesta naisesta golden girl:ksi, vai mitä mieltä olette?

Elämänmittainen matka taitaa olla myös meikkipussini sisältö. Meikkitaiteilujeni retki on ollut monimuotoinen aina kajalkynän silmäluomen sisäpuolelle vedettävästä mustasta viivasta ja luomille levitettävästä sinisestä väristä luonnolliseen meikkiin asti, jolla yritän hiukan kohentaa luonnonluomia kasvojani. Kauneusrituaaliin kuuluu iholäikkien häivytystä ja ripsien korostusta. Häivyttää sitä mitä haluaa vähemmäksi ja korostaa sitä mistä on kiitollinen. Kulmani olen unohtanut kokonaan. Korkea otsa kun on ollut ala-asteikäisestä asti otsatukan alla.

Enää en kuitenkaan koe tarvetta suoristaa otsatukkaani kulmia peittäväksi. Curly girle -otsatukka huoliteltujen kulmien kanssa sopii niin nastasti yhteen. Suoristusrauta saa tauon, kun piirrän Lumenen Longwear Eyebrow Definer kulmakynän terävällä päällä kauniit ja tarkat kulmat. Kynän pienellä harjapäällä onnistuu kulmien muotoilun viimeistely ja värin häivyttäminen kokemattomaltakin. Ja lopputuloksen viimeistelee Lumene Nordic Chic Kulmien muotoilugeeli.

Otin siis homman haltuun ja laitoin kulmat kuntoon, kun sain avukseni Lumenen Longwear Eyebrow Definer kulmakynä sekä Nordic Chic Kulmien muotoilugeeli.

Huolitellut ja korostetut kulmat raikastavat ilmeen ja erityisesti näissä kynissä pidän siitä, että:

– niissä on samassa sekä väri ja kierreharja
– kynää ei tarvitse teroittaa
– niissä on erittäin ohut kärki kulmien muotoilun helpottamiseksi
– harjalla onnistuu viimeistely ja värin häivytys
– tuote on tahraamaton ja pitkäkestoinen

Lumene Longwear Eyebrow Definer kulmakynä on siis automaattinen kulmakynä, jonka erittäin ohut kärki auttaa muotoilemaan kulmat kauniisti ja tarkasti. Sen koostumus antaa luonnollisen mattaisen lopputuloksen ja auttaa pitämään kulmat viimeistellyn näköisinä koko päivän. Kaksipäisen kynän pehmeä ja ohut kärki muotoilee kulmat luonnollisen tarkasti. Ja pienellä harjapäällä sitten kulmien muotoilun viimeistely!

Minulla on käytössä sävyt 2 Taupe, 3 Ash Brown ja 4 Rich Brown. Tumminta käytän iltaan ja kovan valon tilanteisiin, vaaleampia arkeen ja työpäivinä. Näitä tuotteita on viidessä eri sävyssä ja niistä löytyy varmasti mieluinen ihan kaikille. Vaaleana ja ensi askeleita kulmien korostuksessa ottavana, olen vielä luonnollisen lookin kannattaja, mutta näillä kynillä saa kyllä piirrettyä myös ajan henkeen kuuluvat tarkat ja näkyvät kulmat.

Tiedoksi vielä niille, jolle tämä on ostopäätöstä tehdessä tärkeää: kynä on myös vegaaninen ja hajusteeton.

Lumene Nordic Chic kulmien muotoilugeeli on väritön, muotoilee ja täydentää kulmakarvat kätevällä kierreharjalla. Se myös kiinnittää kulmat pitkäkestoiseen ja kauniin tuuhean lopputuloksen saamiseksi.

KÄYTTÖOHJEET KULMAKYNÄLLE:
1) Aloita harjaamalla kulmat.
2) Käytä sitten kynää täydentämään ja muotoilemaan kulmia. Luonnollinen lopputulos tulee keveillä vedoilla kumiesi luonnolliseen suuntaa, äläkä huoli, jos väriä tulee toiveiseesi liikaa, sitä saa kulmaharjalla helposti häivytettyä.
3) Harjaa lopuksi kulmat, jotta väri tasoittuu ja kulmasi saavat kauniin muodon.
4) Viimeistele Lumenen värittömällä Nordic Chic kulmien muotoilugeelillä.

Tunnustan, I love my Lumene!

Mikä on Lumenen valikoimista sinun luottotuote? Kuuluuko sinun meikkirituaaleihin kulmien korostaminen ja viimeistely?

Lue myös miten Lumene on ilahduttanut minun joulun odotustakin:
Lumenen joulukalenteri, joulunodotuksen helpotus ja Joulukalenteri aikuiseen makuun (Lumene&Rituals). Käytän Lumenen kalenterin tuotteita viikonloppureissuillani. Kun pakkaan pienen laukun, sinne pitää saada myös pientä kosmetiikkaa. Tilaa ei voi antaa liikaa, mukaan pitää mahtua yhden yönkin reissuun yllä olevan asukokonaisuuden lisäksi ainakin kaksi muuta asua: yksi iltaan ja toinen seuraavaan päivään. Sekä vähintään toinen pari kenkiä. Minusta, holtittomasta pakkaajasta löytyy todisteita täältä: City-bloggari muuttaa maalle – muuttopäivä

1 thought on “Naiseuteni ulkokuorta ehostaa Lumene

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *