Kulttuuria, Teatteri

Koko perheen teatteritärpit

TAHVO JA BELLA (3+)

Tahvo ja Bella on ihana tarina ystävyydestä. Meksikonkarvatonkoira Bella asuu Majakkasaarella emäntänsä Selman kanssa, joka on majakanvartija. Erään myrskyn mukana saarelle saapuu kylpyammeveneellään Tahvo-kissa, joka kanssa Bella nopeasti ystävystyy. Seikkailu alkaa, kun majakan valo yllättäen sammuu. Tahvolle ja Bellalle tulee kiire saada lamppu takaisin palamaan ennen kuin laivat ajavat karille.

Helsingin Kaupunginteatteri, ensi-ilta 20.3., esityksen pituus 35 min.

Kuva: Kansallisteatterin kuvapankki

KOIRAMÄEN SUOMEN HISTORIA (kouluikäiset ja kaikki Koiramäen ystävät)

Mauri Kunnaksen rakastetut hahmot heräävät eloon Kansallisteatterin näyttämöllä. Kunnaksen kuvakirjaan perustuva näyttämöteos kertoo Suomen historian vaiheista Ruotsin vallan ajalta 1500-luvulta 1800-luvun alkuun. Koiramäen Suomen historia on valloittava teatteriesitys, joka muistuttaa, ettei historia ole vain lista vuosilukuja ja nimiä, vaan ennen muuta toinen toistaan kiehtovampia hahmoja ja tarinoita menneiltä ajoilta.

Kansallisteatteri, ensi-ilta 7.3.

 

THE ADDAMS FAMILY (7+)

Hirrrrrvittävän hilpeä musikaalikomedia The Addams Family valloittaa Aleksanterin Teatterin lavan toukokuussa. Riemastuttava kauhukomediaklassikko kertoo Addamsin friikkiperheestä ja mitä tapahtuu, kun heidän tyttärensä Wednesday, rakastuu ja aikoo naimisiin – taviksen kanssa! Musikaalin tähtinä loistavat Skene musiikkiteatterikoulun lahjakkaat opiskelijat taustatiiminään musiikkiteatterin rautaiset ammattilaiset ja livebändi.

Aleksanterin teatteri, näytökset 15. – 18.5.

 

Tämä artikkeli on julkaistu myös kulttuuri- ja kaupunginosalehdessä Kuohussa 1/2019, sivu 5.

Tahvo ja Bella kuva on Helsingin Kaupunginteatterin mediapankista: Helsingin Kaupunginteatteri – Tahvo ja Bella – Kuvassa Mikko Vihma ja Raili Raitala – Kuva Henriikka Koskenniemi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *