Arkea ja juhlaa

Joulun tunnelmaa joulumarkkinoilta

26TUOMAAN MARKKINAT 1.12.-22.12.2018

Helsingin suurin ja vanhin ulkoilmatori avataan 1.12. Senaatintorille. Tuomaan Markkinat on kuulu laadukkaista käsitöistä, design-tuotteista ja herkullisista joululeivonnaisista sekä joulupöytään kuuluvista herkuista, hilloista ja sinapeista.

 

Tuomaan Markkinat erottautuvat Euroopan joulutoreista kunnianhimoisimmalla ruokatarjonnalla. Markkinoiden kaksi ruokapihaa tarjoavat perinteisten joulun makujen oheen uusia makuelämyksiä: luomutoffeella glaseerattuja joulutorttuja, vegaanista borssikeittoa, hirvimakkaroita ja tuoresipsejä. Tai miten olisi mukillinen höyryävää omena- tai kuusenkerkkäglögiä?

 

Lasten pyöriessä karusellissa, innokkaimmat saunojat tai elämysbongarit pääsevät markkinahulinassa löylyihin Helsingin keskeisimmällä paikalla. Vilvoitellessa voi ihastella tuomiokirkkoa ja vaikkapa napata Distilling Companyn joulusnapsin.

 

TALLINNAN JOULUTORI 16.11.-7.1.2019

Eckeröllä etäämmäksi! Tallinnan joulutori on ollut jokavuotinen joulutapahtuma vuodesta 1991 lähtien ja toivottaa avosylin tervetulleeksi suomalaiset risteilyvieraat. Saksalaistyyppisten joulumarkkinoiden perinteitä kunnioittava Tallinna joulutori avautuu jo marraskuussa Vanhassakaupungin Raatihuoneentorilla.

 

Pienet myyntikojut notkuvat kauniita käsitöitä, huovutettuja hattuja ja tossuja, tilkkutöitä, keramiikkaa, kransseja ja muita joulukoristeita. Tallinnan joulutorin esiintymislavalla tunnelmaa nostattaa jouluiset tanssi- ja lauluesitykset.

 

Halutessasi päästä aitoon virolaiseen joulutunnelmaan, tilaa ruokakojusta porsaanpaistia, hapankaalia ja mustaamakkaraa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *