Työelämää

Headhunter herättelee miettimään, onko kaikki hyvin!

Joka kerta, kun saa yhteydenoton headhunterilta, tarjoutuu hyvä hetki oman tilanteen arvioinnille. On hyvä käydä läpi ajatuksella, että viihdynkö työssäni, onko työnkuva mielekäs ja tarpeeksi monipuolinen, saanko arvostusta, maksetaanko työstäni oikeudenmukaisesti, pysynkö työelämän vauhdikkaassa virrassa mukana osaamiseni osalta, panostetaanko koulutukseen ja kehittymiseen, millaiset ovat alan tulevaisuuden näkymät, kohtaavatko yrityksen arvot ja tavoitteet jne. jne.

Näitä kysymyksiä olen itsekin aiemmin pyöritellyt yhteydenoton tultua, ja siksi olikin nyt erityisen mukavaa, kun pohdintaan ei ollut minkäänlaista aihetta ja seuraavat sanat soljuivat kuin itsestään vastaukseksi viestiin:

“That certainly sounds interesting! However, at the moment I enjoy my current work to the fullest. My work description includes interesting and demanding duties in recruiting and in HR, I have great and inspiring colleagues to work with and a supervisor that is truly interested in her employee’s well-being at work…”

Yes! Virtuaalisesti toteutetun Barona Sales Dayn seuraaminen oli niin paljon hauskempaa ja energisoivempaa tässä porukassa kuin yksin kotisohvalla. Meidän jengi vasemmalta: Pietari, Sanna, Jaakko, Lauri, Kaisa, Pirjo ja minä itte!


Aiemmin olen ollut aina ehdottomasti sitä mieltä, ettei suoralta kädeltä pidä sanoa ei ja että aina kannattaa kuunnella, mitä on tarjolla. Nyt kuitenkin käyttäydyn toisin siitäkin huolimatta, ettei ei-sana ei oikein sovellukaan suuhuni. Pysyn tomerasti valitsemallani tiellä ja nautin Barona-matkasta. Kun on hyvä olla ja vahvasti tuntuu, että tässä tiimissä on tekemisen meininkiä minun makuuni, niin miksi edes vilkuilla.

Viestintätoimisto Ellun Kanat Oy:n toimitusjohtaja ja Barona hallituksen jäsen Taru Tujunen nimeää Barona Sales Dayssä 6 arvoa, jotka voivat auttaa yrityksiä löytämään tarkoituksensa. Voisiko näistä olla apua oman työn merkityksellisyyden pohdintaan?


Mutta miten sinä? Tunnetko kiitollisuutta nykyisestä työpaikastasi? Onko aamuisin mukava aloittaa työnteko? Onko työilmapiiri, sellainen joka motivoi parempiin saavutuksiin vai kismittääkö liiankin usein? Onko mieleen noussut, että voisihan sitä katsoa, josko ruoho olisi vihreämpää aidan tuolla puolen…

Jos uskot, että vaihtamalla voisi parantua, kurkkaahan Baronan Avoimet työpaikat -sivuja: UUSI TYÖELÄMÄ ALKAA TÄSTÄ. Siellä on listattuna 393 uutta uramahdollisuutta työpaikkailmoitusten muodossa (päivätty 12.11.2020)!

Kuvassa tiimi, joka on tehnyt viihtymisestäni totta! Kiitos Barona, esimiehet ja kollegat. Te ja mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, vastuun ja vapauden kulttuuri sekä jatkuva mahdollisuus kehittyä työssään ja tuntea arvostusta, sitouttaa mukavasti ja saa odottamaan seuraavaa maanantaita (vaikka viikonlopputkin ovat aivan ihania 😉).

Kiitos ja kumarrus myös kaikille headhuntereille, jotka näkevät minussa potentiaalia jo LinkedIn-profiilini kautta. Kyllähän yhteydenottonne aina mairittelee…

P.S. Kuvassa on vain osa meidän Barona HR & Finance tiimistä. Näitä ihania kollegoita on enemmänkin ;). Tässä hetkessä paikalla oli oikealta lueteltuina Kaisa Leskijärvi, Pirjo Misenko (Nyberg), Pietari Salmi, Sanna Minkkinen ja minä itse!

Lue myös:

#KESKIVIIKKOKEHU
Tätä pitäisi jatkaa! Vähintään kerran viikossa, vaikka sitten juuri keskiviikkoisin, kiittää ja kehua yksi kollega, ystävä tai läheinen, joka omalla olemuksellaan ja teoillaan ovat jättäneet jälkensä elämän- TAI urapolullesi. Pienen tai suuren – mutta ’muistokkaan’ ja merkityksellisen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *