Arkea ja juhlaa, Matkailu

Bonusmatka Tallinnaan nopealle lähtijälle! – Tallinna, Viro

Marraskuulle mietitty risteily Tallinnaan Eckerö Linen m/s Finlandialla siirtyi minulla joulukuun puoliväliin, joten muutaman edellisen risteilyn ihanassa ostohuumassa ansaitut bonusmatka-kupongit jäävät käyttämättä – vai jäävätkö? Olisiko sinulla tai ystävälläsi mahdollisuus irrottautua arjesta ja lähteä mini- tai päiväristeilylle Tallinnaan ensi viikon tai tulevan viikonlopun aikana?

 Yksi bonusmatka-lipuke oikeuttaa yhdenhengen risteilyyn tai yhdensuuntaiseen reittimatkaan Eckerö Linellä 2.12.2018 asti. Pahoittelen, että aikaa on niukasti, mutta pidetään peukkuja, että aikajana osuu juuri sopivasti sinun suunnitelmiisi.

 

Jos ajoitus on mahdollinen ja pieni ex-tempore-reissu tulisi kuin tilauksesta, laita viestiä missä tahansa väylässäni ja lippu on sinun. Lippuja on useampi, joten jos tämän päivän aikana kysyntää ja nopeaan lähtöön kykeneviä ei ole useita, annan mielelläni useamman yhdelle. Ilahduttaisi ilahduttaa <3 ja saada liput käytettyä.

Tavoitat minut nopeimmin sosiaalisen median väylissäni:
Facebook: @KristallinKirkkaasti
Instagram: kristallinkirkkaasti
ja tietenkin kommentoimalla itse postausta!

Tällä vaalean punaisella hattu-unelmalla ja muutamalla muulla ostoksella kerrytin ostokuittia sen verran, että nyt sinulla olisi mahdollisuus nopealla lähdöllä ilmaiselle risteilylle :). Eckerö Linen PopUp Shopista löytyy joka reissulla jotain mikä ilahduttaa ja josta on ollut minulle pitkäksi aikaa iloa. Nyt kovasti iloitsen lämpömittarin alenevista lukemista, jotta vihdoin saan hattuilla oikein kunnolla – vaikka kesäihminen olenkin.

 

Sail Away!

Jos mietityttää ’lähtiskö’, tässä 7 syytä piristyä päiväristeilyllä

Lue myös kohdevinkinä Vinkki Tallinnan visiitille – Lentosatama sekä artikkelini toisenlaisesta matkaoppaasta Tallinnaan Polkuja ja mansikkapaikkoja ja kuinka erityisruokavaliota noudattavan risteilijän ei Eckeröllä täydy tyytyä riisikakkuihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *